Як правильно вибирати взуття?

Пропозиція взуття сьогодні надзвичайно велика, однак вибрати щось підходяще складно. То на що ж насамперед треба звертати увагу, щоб не викинути гроші на вітер? Радить заступник начальника Управління легкої промисловості Мінпромполітики, голова ліги виробників взуття, шкіргалантереї, хутрових і шкіряних виробів Олександр БОРОДИНЯ:– Ідеальний варіант – мати дві пари: на вихід і на щодень. Споживчий ринок нині пропонує дуже різноманітний асортимент взуття за різними цінами.– І як же орієнтуватися...

Закортіло ікри… «заморської»

Ікра чомусь асоціюється насамперед із рибною – чорною або червоною. Але нам, пересічним споживачам, таки звичніша овочева: із кабачків, патисонів, баклажанів, а також буряків, гарбузів, цибулі та із суміші овочів.Проте найпопулярніша ікра, що колись потрапила до нас з далекої Африки – «заморська» кабачкова. Зазвичай її можна вживати як самостійну страву і як гарнір до м’яса чи риби.В Україні кабачкову ікру не готують хіба що ледачі виробники. Тому на полицях столичних магазинів цієї продукції...

«Золоту» рибку – у смітник

Переважна більшість літніх киян нині не дуже-то розкошує. Та все ж коли-не-коли, найчастіше у день отримання пенсії, тішать себе чимось смачненьким. Ганна Степанівна зазвичай купує рибу.– Я виросла на Дніпрі, де карасів колись було, лови – не хочу, – згадує жінка. – А тепер і в Дніпрі риби катма, і в магазині не дуже-то її купиш, я маю на увазі, звісно, через високу ціну.Але минулого тижня Ганна Степанівна була на Лісовому ринку й купила-таки делікатес – два кілограми блувайкінгу. За дві рибки...