21 лютого 2007 року, середа №31 (17933) останнiй номер RSS
Головна АКЦЕНТИ ДНЯ ПОДРОБИЦІ ОКРЕМА РЕАЛЬНІСТЬ ПРО ЦЕ ГОВОРЯТЬ ТАК І ЖИВЕМО СПОРТ ДОБРИВЕЧІР

 ДОБРИВЕЧІР
21.02.2007
Українські суші для Книги рекордів


Шеф-повар суші-бару “Пухнастий” майстер Чон та відомий ресторатор Микола Тищенко вигадали новий рецепт суші із салом та солоними огірками. З яким, додавши до нього українську щедрість, ще й потрапили до “Книги рекордів України”.Саме у день Нового року за східним стилем на очах у численних журналістів було виготовлено величезний рол  кольорів українського прапора, який розрізали на тисячу шматочків суші. Для приготування страви використали 15 кілограмів рису, чотири кілограми сала, два...
детальнiше
До родини на картини


Скільки й чого має бути у  споживчому  кошику  середньостатистичного українця,  визначають за нього в державних установах. А от чим наповнені 110 років для однієї сім’ї? Є цілий місяць, аж до 18 березня, щоб дізнатися про це докладно в Національному художньому музеї України на виставці “Три покоління”. Там можна побачити образотворче надбання старійшини роду художників Олександра Сиротенка (1897-1975), його доньки Надії Сиротенко (1920-2005), зятя Олександра Вовка (1922-2004)...
детальнiше



Статтi


Номери газети


Вакансiї


Контакти


Питання






© Вільна група "Як справи - Київ".

У разi використання матерiалiв сайту,
посилання на "Як справи - Київ" обов'язкове.