Винуватця викинуло у вікно

Учора близько восьмої години ранку  в одній із квартир на третьому поверсі будинку по вул. Прирічній,19в, що на Оболоні, пролунав потужний вибух.

Повідомлення про це почали надходити до  пожежно-рятувальної служби столиці з 7 год. 51 хв. Телефонували  сусіди з проханням про допомогу, адже після вибуху виникла пожежа, і вогонь почав набирати сили. За лічені хвилини перші рятувальники прибули на місце.

Як повідомили в центрі пропаганди ГУМНС України в місті Києві, квартиру на третьому поверсі  дев’ятиповерхівки було охоплено полум’ям, що  почало діставатися квартири поверхом вище. Враховуючи ці обставини, пожежу визнали загорянням підвищеної складності  і тому було викликано додаткові  сили – столичних МНСників.

...Біля під’їзду будинку  на  асфальті  лежав  чоловік з численними опіками. Як з’ясувалося,  40-річного господаря оселі, який щось робив на балконі, вибуховою хвилею викинуло у вікно.   Чоловік дивом залишився живим, проте в тяжкому стані  з опіками та травмами потрапив до лікарні.

З квартири над осередком пожежі люди благали про допомогу, адже самостійно вийти через сильне задимлення та вогонь вони  не могли. Залишити помешкання двом мешканцям квартири допомогли рятувальники, які сходами вивели їх із небезпечної зони. Зупинити розповсюдження  вогню та повністю ліквідувати пожежу вдалося о 8.30. Квартира, де стався вибух, вигоріла майже повністю,  пошкоджена вогнем і  квартира  на четвертому поверсі. Причини вибуху з’ясовують фахівці.