Cувеніри наблизили до покупця

Каталог сувенірної продукції накладом 2500 примірників видала Київська мі-ська держадміністрація спільно з Головним управлінням із питань регуляторної політики та підприємництва. У такий спосіб автори ідеї Віктор Білич та Руслан Дяченко пропагують українських виробників та їхню продукцію.

Симпатичні дрібнички, які вдається привезти з подорожей на згадку, прийнято називати сувенірами. Це готові вироби, художньо оформлені в традиційній манері країни, області з національними чи місцевими особливостями. Своєрідні візитівки країни, її культури та мистецтва.

Приємно, що в книжці на 112 сторінок окрім кольорових фото подано стислу інформацію про підприємства, що виготовляють сувеніри, вказано конкретні адреси й номери телефонів. Вміщено навіть перелік місць, де можна придбати оригінальні дрібнички та солідні вироби, а це вірний дороговказ для потенційного покупця.

У вільний продаж каталог, віддрукований ДП «Садіс», не надійшов, його можна придбати хіба що на замовлення або завітавши до цього підприємства особисто.