На добрі праведні діла

Дорогі кияни! Шановні гості столиці!

У барвистих шатах весняного буйноцвіття знову приходить до нас величний і жаданий празник – світле Христове Воскресіння.

Православні віруючі і християни інших конфесій щороку з благоговінням чекають свого найголовнішого свята, яке символізує перемогу життя над смертю і сповнює кожного почуттям безмежної радості, всепрощення і любові до ближнього.

Воскресіння Христове нагадує нам про істинну мету нашого земного шляху, наповнює життя змістом і вселяє впевненість у наші серця. Здолавши смерть своїм Воскресінням, Спаситель і нам допомагає долати щоденні труднощі.

Нинішній Великдень золотоверхий Київ зустрічає з великими сподіваннями на духовне оновлення і подальше відродження предковічних християнських цінностей. Ми віримо – з Божим благословенням повернуться до нас правда і справедливість, а все це додасть нам сили і мудрості, аби творити на рідній своїй землі щасливе заможне життя.

Натхнення та оптимізму в святій справі розбудови процвітаючої України додають нам довгоочікувані зміни, які відбуваються нині як у державі, так і в свідомості наших людей. Переконаний, що завдяки цим змінам ми не лише досягнемо економічного піднесення, а й повернемо людям славні традиції минулого, які є основою багатогранної самобутньої культури українського народу.

Дорогі друзі! Щиро вітаю вас зі святом Христового Воскресіння! З почуттям глибокої вдячності й шани бажаю кожному з вас міцного здоров’я, достатку, любові й тепла. Хай Божа милість, взаємна повага та порозуміння допоможуть нам здолати всі труднощі на тернистій дорозі до щастя, добробуту й гармонії, а щира любов до України і рідного Києва нехай об’єднує нас у невпинному поступі до вершин духовності та надихає на добрі праведні діла!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою Київський міський голова Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО