Встеляймо пам’ять квітами весни

У Шевченківському районі фронтовики, і керівники району депутати покладуть квіти до пам’ятника воїнам-танкістам та до стели Перемоги на проспекті і площі Перемоги, а потім візьмуть участь у концертах в АТ «Київпроект», парках імені Т.Шевченка та «Нивки».
Сьогодні опівдні у приміщенні Київського театру для дітей та юнацтва  відбудеться урочиста зустріч активістів ветеранського руху з депутатами Київської міської і Подільської районної рад, представниками райдержадміністрації. На ній фронтовикам вручать цінні подарунки та влаштують для них концерт.
На поминальний обід після урочистого покладання квітів до пам’ятників загиблим у роки війни мешканцям селищ Пирогово, Чапаївка, Конча-Заспа та стели у Голосіївському  парку ім. М.Рильського ветеранів сьогодні запрошують депутати Голосіївської райради і представники райдержадміністрації.
Керівники Печерського району завітають до шпиталю для ветеранів війни «Печерський», що на території Центрального госпіталю Міноборони України.   
Подяки та іменні годинники отримають сьогодні ветерани Великої Вітчизняної війни Деснянського району. На них усіх також чекають гаряча каша, солдатські сто грамів і святковий концерт.
Завтра об 11 годині на площі найвпроти Дарницького вокзалу відбудеться театралізований мітинг-реквієм «Встеляймо пам’ять квітами весни», у якому візьмуть участь ветерани війни, ті, хто визволяв Дарницю від фашистських загарбників, партизани і підпільники, керівники, школярі та мешканці Дарницького району. Закінчиться свято концертом у Парку партизанської слави.