КАЛЕЙДОСКОП

Українка виборола
європейське срібло
Катерина Бурмистрова (на знімку) стала континентальною віце-чемпіонкою з боротьби на турнірі, що триває в болгарській столиці Софії. Вирішальну зустріч українка, яка виступає в категорії до 67 кілограмів, програла росіянці Анні Половньовій. Інша наша співвітчизниця – Юлія Остапчук – посіла четверте місце в категорії до 59 кілограмів. 

«Срібна» штанга для Наталі
Українка Наталя Троценко завоювала віце-чемпіонські регалії на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. Вона набрала в сумі двоборства 186 кілограмів і відстала від румунки Мунтяну лише на чотири кілограми. Турнір триває у французькому місті Страсбурі. 

Студентську збірну країни очолив Бузник
Анатолій Бузник, заслужений тренер України, готуватиме студентську збірну країни до футбольного турніру Всесвітньої Універсіади, який пройде в першій половині цьогорічного серпня. Саме під його проводом українці стали віце-чемпіонами всесвітніх студентських ігор шість років тому.  

«Хімік» завершив серію достроково
«Хімік» з Південного став першим півфіналістом українського чемпіонату з баскетболу. Для перемоги над опонентом йому вистачило й двох зустрічей. Позавчора баскетболісти з Одещини виграли гостьовий поєдинок у «Сумихімпрому» з рахунком 86:82

Манкуніанці випереджають «Челсі» на шість очок
«Манчестер Юнайтед», обігравши «Шеффілд Юнайтед» завдяки «сухим» голам Каррика та Руні, знову відірвався від чемпіона на шість очок у прем`єр-лізі. Проте «Челсі» має матч у запасі. Тим часом «Арсенал» узяв гору над «Манчестер Сіті» з рахунком 3:1.