Кличко здатний об’єднати титули

Офіційного повідомлення про титульний поєдинок Олег Маскаєв – Віталій Кличко й досі немає. Хоча російські джерела інформації наполегливо стверджують, що «Незавершена справа» найвідоміших бійців на пострадянському просторі відбудеться в Москві 2 червня. А тим часом аналітики намагаються з’ясувати реальні можливості Кличка-старшого.

Послужний список
Віталій Кличко провів на професіональному рингу 37 поєдинків. 35 з них українець виграв, у тому числі 34 – нокаутом. А програв лише Крису Бірду і Ленноксу Льюїсу. В обох випадках – через травми, оскільки по ходу протистоянь саме він вів перед за суддівськими записками. Дуже важливо, що жодного разу Віталій не побував у нокауті. Тим паче, що падав на підлогу рингу навіть Великий Льюїс.

Песпектива
для 36-річного
Незабаром українському боксерові виповниться тридцять шість років. Експерти вважають, що він поступається молодшому братові за класом, однак має значно стійкіший характер. А от сам Володимир Кличко переконаний, що Віталієві в сучасному супердивізіоні рівних немає.

В очікуванні Льюїса
Пересвідчитися в тому, хто з братів насправді сильніший, не можливо: вони поклялися, що ніколи не битимуться на рингу. За потужністю Кличко-старший істотно переважає Маскаєва, а за класом – Миколу Валуєва. Єдиний, хто міг би протистояти українцеві, – Леннокс Льюїс. Але британець, схоже, так і не повернеться на професійну арену. А отже, Віталій Кличко має всі шанси об’єднати золоті пояси, вважає відомий боксерський аналітик Поль Маккріт. Звісно, якщо він і справді остаточно усунув проблеми зі своїм здоров’ям.