Не спіть з комп’ютером

Якщо ви прокидаєтесь стомленим, причиною цього може бути неправильне розташування ліжка – на перетині електромагнітних полів Землі. Знайдіть фахівця з біолокації, який за допомогою спеціальних приладів чи рамки допоможе вам підшукати оптимальний варіант для спального місця. Якщо це зробити не вдасться, спробуйте самі пересунути ліжко в інше місце. Не розміщуйте спальне чи робоче місце в кутах кімнати.
Не «фаршируйте» спальну кімнату електроприладами: телевізором, комп’ютером. Хоча б одне місце оселі, де ваші тіло і мозок відпочивають, має бути вільним від штучних електромагнітних полів.
Подбайте про те, щоб ліжко було дерев’яним, а ковдра, подушка, постільна білизна – з натуральної тканини.
Кімнатні рослини можуть замінити штучні  освіжувачі повітря.  Посадіть у горщику дерево лавра або кипариса (мають бактерицидні, протимікробні властивості), герань (чудовий ароматизатор та тонізуючий засіб), мирту (захищає від вірусів), інші рослини. Квіти поглинатимуть шкідливі домішки з повітря оселі, очищуючи його.
Не розмовляйте у своїй оселі різким тоном, грубими словами. Бережіть себе й інших. За деякий час ви помітите, що ваші сімейні непорозуміння розв’язуються, конфліктні ситуації зникають.
Після домашньої роботи, для виконання якої ви користувалися хімічними засобами, дихали забрудненим повітрям на кухні тощо, послухайте класичну музику, вона відновить порушені структури вашого організму. Відновлювальну силу мають і молитви.