Спіруліна сильніша за всі медпрепарати

Нині в аптеках  є чималий вибір препаратів зі спіруліни – диво-рослини, яку природа дала людині для збереження здоров’я та боротьби з хворобами.

Спіруліна містить 60-70 відсотків білка, який потрібен людині для відновлення організму у разі будь-яких зовнішніх чи внутрішніх порушень (запальні процеси, травми тощо). Якщо порівнювати її з іншими продуктами-лідерами за вмістом білка, то в яйці – 47%, яловичині – 18-20%.
Ця рослина – джерело практично всіх вітамінів і мікроелементів. Зокрема вітаміну А (який визнано головним у профілактиці раку, раннього старіння та багатьох інших патологій) в ній у 25 разів більше, ніж у моркві, а вітаміну В12 (що захищає нервову систему від стресів) більше, ніж у решти продуктів та рослин, що споживає людина. Спіруліна – найбагатший постачальник  органічного заліза, його у 28 разів більше, ніж у печінці, яку вважають продуктом № 1 у разі нестачі цього мікроелемента в організмі людини. А це захист від анемії та інших хвороб крові.
Дуже важливі й інші мікроелементи, потрібні для забезпечення повноцінної роботи всіх органів і систем організму, містить спіруліна. Це цинк, срібло, марганець, кальцій, магній, калій, натрій, йод, фосфор, селен. І, що найголовніше, ця рослина засвоюється людським організмом на 95 відсотків, а відтак засвоюються і всі корисні речовини, що містяться в ній.
Тому спіруліну рекомендують вживати для поліпшення стану імунної системи, нормалізації роботи нервової, серцево-судинної систем, діяльності мозку, підшлункової залози, статевих органів. А ще для очищення організму, підвищення працездатності, загального життєвого тонусу, поліпшення зору, стану шкіри та волосся.