Олесь Довгий: діяльність окремих чиновників КМДА та районних держадміністрацій багато в чому не влаштовує

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що його багато в чому не влаштовує діяльність окремих чиновників Київської міської державної адміністрації та районних держадміністрацій.

“Мене як секретаря Київради, обраного депутатським корпусом для забезпечення його роботи, багато в чому не влаштовує діяльність окремих чиновників виконавчого органу Київської міської влади – КМДА. Багато доручень Київського міського голови на сьогодні абсолютно ігноруються. Причому ігноруються у виконавчій вертикалі як на районному рівні, так і в міській адміністрації”, – констатував Олесь Довгий.

Коментуючи причини такої ситуації секретар Київради зауважив, що нова структура виборів і призначення керівників районних рівнів “не дає змоги підібрати фахівців на посади голів райрад, оскільки очолювати райраду і райдержадміністрацію може лише депутат”.

“У Дніпровському районі головою райради є Олександр Сотников. Колись він здавався компетентною людиною, готовою гори звернути. Але минув рік, і ми побачили, що ця людина нічим, окрім політики й самопіару, не займається. До того ж пана Сотникова уразила така собі хвороба “критиканства” щодо столичної влади, до якої він сам належить”, – розповів Олесь Довгий.

За словами секретаря Київради, “найближчим часом ми відкличемо всіх представників нашої фракції у структурі виконавчої влади Дніпровського району, і намагатимемося виправити помилки. Абсолютна більшість політичних сил у районі нас в цьому підтримує”.

Олесь Довгий також зазначив: “Тож не дивуйтеся, якщо Блок Леоніда Черновецького критикуватиме виконавчу владу, яка нівелює багато починань, ініційованих міським головою”.