Донарахувань не буде

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження КМДА щодо зменшення коефіцієнта підвищення квартирної плати та плати за утримання прибудинкових територій – на виконання рішення сесії Київради від 8 лютого 2007 року “Про тарифи на житлово-комунальні послуги”.

Цим розпорядженням внесено відповідні зміни до попереднього розпорядження КМДА від 30 жовтня 2006 року “Про впорядкування розмірів тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій”.
Так, у столиці встановлено коефіцієнт підвищення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудникових територій, що надають підприємства та організації комунальної форми власності, у розмірі 1,9.
У розпорядженні також зазначено, що КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр” КМДА, організації та установи, що проводять нарахування платежів населенню за житлово-комунальні послуги, нарахування субсидій та компенсацій для відшкодування витрат на оплату ЖКП, протягом місяця після видання цього розпорядження мають провести перерахунки за раніше нараховані сплачені житлово-комунальні послуги з 1 грудня 2006 року. При цьому в документі зазначено також, що у випадку збільшення платежів донарахування не проводити.
Цим же документом визнано такими, що втратили чинність, розпорядження КМДА від 30.11.2006 №1703, від 15.12.2006 №1785 та №1787, від 27.01.2007 №69, згідно з якими встановлювались нижчі, ніж у 3,4 разу, коефіцієнти підвищення квартплати для окремих типів житлових будинків.