Район не без добрих людей

Ще до дня Святого Миколая начебто й далеко, а у Голосіївському районі уже розносять подарунки дітям.

І не пакунки з цукерками, а такі, що одному не підняти. Наприклад, центральній районній дитячій поліклініці подарували домашній кінотеатр, і тепер маленькі пацієнти денного стаціонару матимуть можливість не лише лікуватися, а й розважатися – дивитися цікаві телепередачі, мультфільми.
У ролі дарувальників  – депутат Київської міськради Леонід Крючков та голова Голосіївської райдержадміністрації Сергій Садовий.
Не менше за дітей тішиться таким гостинцям головний лікар поліклініки Олег Копилов. «Якби ще знайшлися добрі люди і відремонтували б наше приміщення, – каже він. – Ми вже розпочали наводити лад на першому поверсі».
Дитяча поліклініка розташована у мальовничому куточку: з одного боку – голосіївський ліс, з другого – озеро. Але зовнішній вигляд приміщення на такому тлі не дуже привабливий. Четвертий поверх стаціонару також потребує ремонту.
Не обминули голосіївські добродійники і Службу порятунку дітей, що на Теремках.
Тут нині відігрівають свої маленькі душі 25 хлопчиків та дівчаток, які з певних причин опинилися на вулиці без опіки батьків.
Діти щиро раділи гостям, котрі подарували їхньому центру сушку для білизни і, як казкові чарівники, в одну мить накрили святковий стіл, де було стільки всіляких солодощів.