Ліфт уже працює

Ірина Петрівна Соловйова із Деснянського району поскаржилася на те, що з часу заміни старого ліфта на новий у першому під’їзді будинку №26 на вулиці Братиславській, де жінка мешкає, він більше простоює через поломки, ніж працює. Принаймні, наша читачка нарахувала не менше 60 зупинок ліфта. А в під’їзді мешкає чимало немолодих і хворих людей, яким тяжко пішки підійматися на горішні поверхи. Приміром, сама Ірина Петрівна має серцеву недостатність і в грудні минулого року перенесла інфаркт, і, мешкаючи на дев’ятому поверсі, практично змушена не виходити з квартири. Мешканці не раз зверталися з приводу частих поламок ліфта до начальника жеку та головного механіка, але від їх пояснень краще не стало.
Як пояснила головний інженер жеку №302 Деснянського району Лідія Іванівна СТЕЦЮК, зараз після ремонту двигуна ліфт уже працює і вона сподівається, що найближчим часом він не вийде з ладу. 
Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.