Про запас нічого не купують

Ми поцікавилися в  працівників столичних спортивних магазинів, як позначилося безсніжжя на їхній роботі.

– Торгівля зимовим спортивним інвентарем явно загальмувала. Покупці взагалі не цікавляться ним. Тому керівництву магазину немає сенсу замовляти цей товар. Адже поки що невідомо, чи випаде той сніг взагалі. А про запас у нас ніхто нічого не купує, – розповідає продавець спортивного магазину Михайло Штука.
Торішню зиму пан Михайло пригадує із задоволенням. Каже, що в магазині навіть шикувалися черги за ключками, ковзанами та лижами. А нині із сумом зазначає, що хто й заходить, то цікавиться лише спортивним одягом.
А от у магазині товарів для спорту і туризму, що на бульварі Лесі Українки, адміністратор Ольга повідомила: на початку грудня на лижі та ключки попит був. Дуже добре купували санчата. Коли ж снігу не стало, а в ЗМІ повідомляли, що тепла погода протримається до січня, враз перестали купувати спортивний інвентар. Саночки тепер нікому непотрібні. Однак гірськолижні костюми як купували, так і купують. Адміністратор зауважила, що на них попит завжди великий. Вочевидь, ті, кого цікавить цей зимовий одяг, відпочивають не на українських зимових курортах.