З битою на маршрутку

Пригода, яка трапилась напередодні, шокувала не тільки мене, а й інших свідків цієї події. Пасажирка маршрутки № 413 попросила зупинитися біля пожежної частини, що на Нивках. Після висадки жінки рухатися далі автобус вже не міг – попереду його «підпер» новенький джип із блимаючою аварійкою. У годину пік (це було вранці) водіям, які вишикувалися позаду, кожна хвилина видається набагато довшою. А тому всі нетерпляче сигналили.

На сигнал водія маршрутки з джипа вилетів дебелий молодик з добірною лайкою. Він кинувся до маршрутки і ледве не зламав дверей. Обороняючись, водій дав штурхана нахабі. «Новий українець» (напевно, спортсмен), недовго думаючи, дістав із свого авто бейсбольну биту й знову рушив до маршрутки. Але схаменувся, закурив цигарку й почав скаржитися комусь по мобілці, шиплячи на водія маршрутки: «Ти мене ще запам’ятаєш!».  На що водій маршрутки сказав, що має аж чотирьох свідків цього неподобства. Та пихатий власник джипа з притиском сказав: «Гроші зроблять усе!»
Номер цього «Сузукі» я запам’ятав: цікаво буде дізнатись, у якій команді і за якими правилами грає цей «спортсмен-бітюк»?

Олександр Пархоменко