Мер не залишить киян

Учора міський голова скликав позачергову прес-конференцію, на яку запросив журналістів, «аби розповісти про те, що відбувається в Київраді».

– У Київраді багато рішень приймається ситуативно, – зазначив Леонід Михайлович, – бо є сили, які заважають мені працювати. Політична сила Юлії Тимошенко не дає нормально працювати тій команді, яку я створюю.

Мер згадав народний вислів про те, що «чорного кобеля не відмиєш добіла» і порівняв із таким песиком представників деструктивних сил у Київраді.

Міський голова звернувся до журналістів із проханням посприяти його зустрічі з Юлією Тимошенко у прямому ефірі на одному з телеканалів і сказав, що він готовий пройти перевірку на детекторі брехні, якщо поряд із ним таку перевірку пройде лідер БЮТ: «Вона повинна сидіти поряд зі мною і відповідати на ті самі запитання, що і я».

Розповідаючи про останню сесію Київради, мер перелічив деякі її ухвали і, торкаючись підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, повторив свої слова про те, що велика кількість киян не платитимуть більше, ніж зараз. А квартплату для тих, хто мешкає у «хрущовках» і бараках, взагалі не планується підвищувати. Ще раз Леонід Михайлович зазначив, що не залишить киян і депутатом до Верховної Ради не піде.

Безпосередньо під час прес-конференції Леонід Черновецький підписав розпорядження про виділення 35 млн. грн. на потреби тих киян, які отримують менш ніж 500 грн. на місяць.