Доведеться судитися

Марія Євстафіївна СОЛОВЕЙ із Оболонського району мешкає на вулиці Дегтяренка. Тут минулої неділі був справжнісінький потоп, через який наша читачка залишилася без запасів на зиму, бо до її погреба потрапила вода. Жінка хотіла дізнатися, хто тепер відшкодує їй збитки.

Як повідомили в управлінні громадських зв’язків ВАТ АК «Київводоканал», на трубопроводі водопостачання в районі вулиці Дегтяренка, 5а,  29 жовтня і справді сталася крупна аварія, яку вдалося локалізувати за декілька годин і відновити водопостачання багатоповерхових житлових будинків у районі вулиці Бережанської. Зараз бригади «Київводоканалу» здійснюють аварійно-відновлювальні роботи. За попередньою оцінкою потрібно буде замінити 4-6 метрів трубопроводу водопостачання. Проведення аварійно-відновних робіт ускладнюється наслідками розливу значних обсягів води на великій території. Аварія сталася під час виконання земляних робіт із використанням екскаватора в автокооперативі «Понтон». «Київводоканал» має намір стягнути матеріальні збитки з винуватців аварії. Це ж саме радять робити й мешканцям, позиваючись до суду на автокооператив.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.