Скільки коштує Періс Гілтон

Голлівудські та світські зірки не відмовляються підзаробити на стороні. А саме на вечірках, презентаціях, відкриттях магазинів. Присутність тієї чи тієї знаменитості на таких акціях має свою таксу.

Приміром, спадкоємиця готельної імперії, світська левиця, актриса, а тепер ще й співачка Періс Гілтон у разі запрошення на приватну новорічну вечірку в Маямі, Нью-Йорку чи Лос-Анджелесі вимагає 100 тисяч доларів гонорару плюс витрати. Окрім цього, на вечірку її має привезти приватний реактивний літак.

А от колишня зірка серіалу «Рятівники Малібу» Кармен Електра дещо скромніша. Вона не вимагає приватного літака. Та й гонорар за її появу на вечірці – «усього» 50 тисяч «зелених».



Весільні плани Майкла Джексона

За повідомленням британської газети «Дейлі стар», екс-король поп-музики 48-річний Майкл Джексон, який нині мешкає в Ірландії, має намір одружитися на няньці своїх дітей – 39-річній Грейс Рварамбі.

Співак нещодавно виграв битву за опіку над дітьми у своєї колишньої дружини Деббі Роу. Ще під час розлучення Роу погодилася, аби Джексон опікувався дев’ятилітнім Принцом Майклом та восьмирічною Періс. Але цього року вона зажадала забрати дітей до себе, мотивуючи свій вчинок тим, що Майкл поганий батько.

Проте Деббі Роу погодилася відмовитися від своїх претензій на дітей за 400 тисяч фунтів стерлінгів, які Джексон має виплачувати їй щороку.