Жоден депутат не був затриманий

27жовтня низка ЗМІ поширила інформацію про нібито затримання правоохоронними органами депутата Київради від Блоку Леоніда Черновецького  Ігоря Лаврова.  Депутати  фракції Блоку Леоніда Черновецького офіційно заявляють, що жоден депутат Київради від нашої політичної сили не був затриманий і не чинив жодних протиправних дій.

Тому, у зв’язку з поширенням низкою ЗМІ інформації, що базувалася виключно на чутках та спробі знайти дешеву сенсацію, Блок Леоніда Черновецького вимагає від цих ЗМІ спростування неправдивої інформації та офіційно вибачитися перед депутатом Київради. В іншому випадку депутат Київради Ігор Лавров залишає за собою право захищати свої честь та гідність у суді.

Прес-служба Блоку Леоніда Черновецького

***

У розповсюдженій з цього приводу заяві самого депутата Лаврова сказано, що «ті, хто зацікавлений у поширенні подібного наклепу, переслідують лише одну мету: дискредитувати нашу політичну силу і нашого лідера».

А в Луценка інші дані…

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підтверджує, що депутат Київради Ігор Лавров був затриманий у справі про вимагання коштів, «Усі матеріали, включаючи попередній аудіозапис, як він вимагав кошти, і відео, як він отримував кошти, були передані спочатку в Голосіївську прокуратуру, а потім прокуратуру міста», – сказав міністр на вчорашньому брифінгу.