Таркан відлетів, але обіцяв повернутися

Минулої суботи на майдані Незалежності відбувся концерт всесвітньо відомого турецького співака Таркана. Такої кількості щасливих дівчат я ще не бачила. На сцену постійно летіли квіти та іграшки. Послухати Таркана та поштовхатися в натовпі прийшли навіть відомі постаті: Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) та Ольга Сумська.

Перед виступом співака, серед натовпу почалася паніка. Хтось пустив чутки про те, що замість Таркана на сцену вийде Віктор Павлік, який колись переспівав відомий хіт «Мама Шикидим». Але на сцені з’явився обіцяний Таркан і одним поглядом запалив Майдан. При кожному сексуальному русі, кожному повітряному поцілунку публіка шаленіла. Присутні просто не могли повірити у своє щастя, а дехто досі ходить зачарований зеленими очима Таркана та мотивами його пісень.

Окрім турецьких, співак виконував пісні англійською мовою. Щоправда, з таким акцентом, що публіка ледве помітила різницю. Закінчував концерт Таркан тричі, бо шалений натовп і не думав розходитись. Повертаючись на сцену вдруге, співак зізнався, що покохав наше місто, та обов’язково повернеться сюди ще раз.

Ірина КВІТКА