Обручка на день народження

Яскрава, вродлива, талановита – саме такими словами можна охарактеризувати найпопулярнішу українську співачку Ані Лорак. Її пісні – на верхівках хіт-парадів, а диски розкуповуються тисячами. На неї хочуть бути схожими дівчатка, і від неї мліють чоловіки. Її голос зігріває душу і дарує солодкі відчуття, а іноді навіть пробуджує сльози. Завжди усміхнена, позитивна та щира, вона як магніт притягує до себе.

27 вересня у столичному клубі «Ультрамарин» Ані відсвяткувала свій день народження. Гостей було чимало. Серед них можна було помітити Лілію Подкопаєву, Олега Скрипку, Андрія Кравчука, Гайтану, Петра Чорного та Валерія Харчишина з гурту «Друга Ріка». Останній зізнався, що в подарунковому пакетику лежала книжка та м’яка іграшка.

Найприємнішим подарунком для Ані стала обручка, яку їй подарував її бой-френд. На запитання журналістів про весілля, співачка відповіла чесно: «Я ще не впевнена, що готова до сімейного життя: у мене постійно концерти, зйомки – щільний графік. Але я подумаю. Скоро ви про все дізнаєтесь».

До святкової програми увійшло урочисте вручення Ані Лорак «Золотого диску», яке виконав продюсер компанії «Lavina Music» Віталій Клім.

Незважаючи на те, що гостей було багато, у клубі панувала досить тепла та приємна атмосфера. Кароліна заспівала пісні з останнього альбому, який став «золотим» та всесвітньо відомі хіти Тіни Тьорнер та гурту Бон Джові. А ведучий свята Ді-Джей Паша надав змогу двом бажаючим заспівати улюблену пісню із Ані Лорак дуетом. Такою нагодою скористався Петро Чорний, заспівавши з Ані відомий хіт «Розкажи».

Закінчилося свято поїданням святкового торту, автографами та фотографуванням.

Ірина КВІТКА