На подвір’ї буде чисто

Ганна Петрівна ШЕРСТЮК із Дарницького району від імені батьків учнів Державного хореографічного училища поскаржилася на те, що з подвір’я цього навчального закладу несвоєчасно вивозиться сміття. Контейнери ж для нього тут відкриті. Хоч подвір’я й добре прибирають, вітер постійно ганяє по ньому папірці, поліетиленові пакети тощо. Якби автомобілі «Київспецтрансу» приїжджали до училища за графіком, то подвір’я мало б охайний вигляд, вважають батьки.


В автогосподарстві «Київспецтрансу» підтвердили, що сміття з подвір’я Державного хореографічного училища має вивозитися тричі на тиждень – у понеділок, середу і п’ятницю, але, певне, водії порушують графік, тому пообіцяли проконтролювати їхню роботу і вже цього тижня навести порядок, аби майбутні зірки балету навчалися та відпочивали у належних санітарних умовах. А редакція перевірить, чи й насправді так буде.


Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.