Яка користь від такого ремонту?

Жанна Петрівна ГРИЗЛОВА із Деснянського району поскаржилася на те, що у квартирі №71 будинку №49 на вулиці Жукова зі стелі вже понад місяць капає вода. Звернення ж до жеку жодних результатів не дали. Там відповідають, що, мовляв, недавно капітально ремонтували дах, а минулого літа мастикою замазували тріщини. Якби не великі морози, все було б гаразд. Зараз же пропонують почекати тепла. Хотілося б побачити, як керівництво жеку реагувало, якби їм та їхнім дітям на голови постійно капало, справедливо обурюється наша читачка.

Начальник жеку №304 Деснянського району Сергій Олександрович КАЗЮЧИЦЬ не без роздратування сприйняв дзвінок з редакції і пояснив, що в будинку №49 на вулиці Жукова чотири роки тому капітально відремонтували плаский дах та й минулого літа за допомогою мастики усунули тріщини, які утворилися. І все, на думку керівника, було б гаразд, якби не цьогорічні нетипово низькі температури. Мастика через них потріскалася, й тепер дах протікає. Як тільки погодні умови дозволять, жек здійснить поточний ремонт, запевнив начальник жеку. На запитання, що мається на увазі під поточним ремонтом, Сергій Олександрович уточнив: усунуть тріщини за допомогою мастики. На зауваження редакції, що взимку вона знову може потріскатися й зі стель мешканців квартир дев’ятого поверху капатиме вода, керівник висловив сподівання, що великих морозів у Києві наступних зим не буде. Вірити в таке, звичайно, можна, але все ж дешевше було б не чекати милості від природи, а належним чином відремонтувати дах. Тим більш, що в УЖГ Деснянського району редакцію запевнили, що для цього жеку достатньо подати відповідну заявку.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.