Разом із медалями отримали квартири

Фігуристи Олена Грушина та Руслан Гончаров, а також біатлоністка Лілія Єфремова, які здобули для української збірної бронзові нагороди на зимовій Олімпіаді в італійському Турині, отримали ордери на нові квартири в місті Києві.

Такий подарунок спортсменам учора в мерії зробив Київський міський голова Олександр Омельченко. Олена та Руслан отримали двокімнатну квартиру в новому будинку на вулиці Алматинській, а Лілія – однокімнатну квартиру в будинку на вулиці Георгія Гонгадзе.

Таким чином Олександр Омельченко виконав свою обіцянку, дану напередодні Олімпіади. За його словами, вручення ордерів на квартири олімпійським призерам стало для Києва вже доброю традицією.

Мер також повідомив, що в рамках розвитку фізкультури і спорту в місті, а також підтримки молоді в Києві буде споруджено студмістечко. Сьогодні в «Київпроекті» розглядатимуть остаточні проекти щодо його будівництва, а 19 березня відбудеться закладання пам’ятної капсули у фундамент майбутнього містечка. Воно буде розташоване неподалік Національного виставкового центру і, за словами Олександра Омельченка, через три-чотири роки там зможуть жити тисячі студентів.