Французьке кохання в пісочнику

Три молоді мами, збираючись зі своїми малолітніми дітьми на вечірню прогулянку, і гадки не мали, що у дворі їм доведеться спостерігати за справжньою порнографічною виставою. Жінки зажадали, аби безсоромний дует для своїх сексуальних оргій підшукав куди зручніше місце: діти ж бо навкруги! За це їм порізали обличчя…

Ніж до горла

Уперше Аркадій Полісник потрапив за ґрати 1991 року. Тоді Кіровський районний суд 24-річного злочинця засудив до п’яти з половиною років позбавлення волі. Покарання молодик відбув, як кажуть, од дзвінка до дзвінка. На волі встиг відгуляти цілий рік.

…Погожого дня Полісник зайшов до маршрутного таксі. Був напідпитку. Хтось йому в салоні явно не сподобався. Аркаша причепився до одного пасажира, потім до іншого… Простіше кажучи, учинив п’яний бешкет із відбірною лайкою. Водій намагався заспокоїти хулігана. Та де там! Той, не довго думаючи, вихопив із кишені ножа. Лезо приставив до горла господаря маршрутки. Пасажирам водночас наказав вийти із салона авто. На щастя, водій виявився не з полохливих – зміг обеззброїти бандита. Одному – подяка від кіровоградських правоохоронців за сміливість і мужність, іншому – три роки ув’язнення.

Попросила милостиню…

Ще, перебуваючи в тюрмі, Аркадій розлучився з дружиною. А після звільнення подався до столиці. Шукати своєї долі. Здавалося, чоловік таки міцно її вхопив двома руками. Адже влаштувався працювати на будівництво. Його поселили в гуртожитку. Що ще треба, коли відцурався від сім’ї? Живи одинаком і радій. Проте таке існування не для Полісника. Чоловіча душа прагнула пригод. Особливих і неймовірних.

Для початку звільнився з роботи. Неробу, безперечно, позбавили даху над головою. Тож ночував на вокзалі, в підвалах, під’їздах.

…Того червневого дня Аркадій до вокзалу не квапився. Надто рано. Лише вісімнадцята година. Роботи в ледаря ніякої. Хіба що чарку-другу оковитої хильнув. Тож вирішив перепочити. Розсівся на дитячому майданчику, що в дворі на розі проспекту Перемоги, 16 та вулиці Ісаакяна, 2. Невдовзі до нього підійшла молодиця. Попросила милостиню. Добре серце чоловіка не змогло відмовити нужденній. Полісник запросив жінку розділити з ним трапезу, яку Бог послав. А Всевишній тому послав хліб, ковбасу й пляшку «вогняної» води. Нехитру вечерю проковтнули надто швидко. Ну, а потім і про тілесну забаву не гріх подумати.

«Я вас усіх поріжу!»

– Близько вісімнадцятої години ми з подругами та нашими малолітніми дітьми вийшли у двір, – розповідає Віталіна Дрогова. – Біля пісочника сиділи чоловік і жінка. У неохайному одязі. Жестикулюючи руками, голосно розмовляли. Потім раптом затихли й почали цілуватися. Тривало це кілька секунд. Далі жінка підвелася й ступила у пісочник. Тут вона, зовсім не криючись, справила природні потреби. Проте найпотворніше було попереду. Усі ми стали свідками орального сексу.

Але варто було Аркаші побачити трьох молодих мам, він зірвався на крик: «Я вас усіх поріжу! Я баб різав і різатиму!» Жінки у відповідь попередили, що викличуть міліцію.  Не встигли вони це сказати, як раптом Полісник витяг із кишені мисливського ножа і погнався за ними. Першою наздогнав Віталіну – лезо ножа полоснуло її щоку.

– «Що ж ти робиш, негіднику!» – закричала Інга Копіна. Перелякавшись, вона зупинилася лише на кілька секунд. Для зловмисника цього виявилося достатньо, аби дістати і її. Ніж пройшовся по обличчю Інги. На щастя, окуляри захистили очі від непоправного. Шкіра розійшлася лише на лобі. Пізніше в лікарні обом жінкам наклали шви.

Молоді мами здійняли ґвалт. Лише тоді кіровоградський гість збагнув, що за скоєне доведеться відповідати. Тож опам’ятавшись, побіг у напрямку вулиці В’ячеслава Чорновола. За ним кинулося двоє молодиків. Невдовзі приїхав і міліцейський наряд… А от незнайомка, що в дитячому пісочнику за «найвищим розрядом» обслужила Аркадія, під час метушні зникла.

Допитаний у Шевченківському районному суді міста Києва Аркадій Полісник пред’явлене йому обвинувачення не визнав. Воно й не дивно. Адже у своєму доробку вже мав дві судимості. Під час тих давніх процесів кіровоградський зловмисник усі звинувачення на свою адресу відкидав геть. Певно суд на це не зважив і визнав громадянина Полісника винним у скоєнні злочину, передбаченого статтею 296 ч. 4 Кримінального Кодексу України – хуліганство, вчинене із застосовуванням  холодної зброї. Такі дії караються позбавленням волі від трьох до семи років. Аркадій отримав максимальний термін.