Одні–про пиво, інші–про вибори

Обіцяної відмови від навчання, про яке ще за день до акції протесту поблизу стін головного корпусу КПІ афішували молоді політики, не відбулося. Але прецедент насправді унікальний.

Студента випускного курсу відрахували з вищого навчального закладу лише за те, що він вирішив у гуртожитку посмакувати пивом не у своїй кімнаті, а стоячи спілкуючись із друзями на загальній кухні. Ось тут і застали їх працівники внутрішньої служби безпеки того ж внз. Які, до речі, також студенти.

– Із хлопцем вчинили вкрай несправедливо, – каже  Максим Тимуров. – Я міг би зрозуміти керівництво інституту, яке відрахувало хлопця за неуспішність чи прогули. Однак, Дмитра Левченка відрахували всього за кілька ковтків пива… Якщо найближчим часом викладачі не відізвуть своїх підписів, подаватимемо до суду.

Аргументи у захисників переконливі. Це і вільна нічна торгівля слабоалкогольними напоями на території внз, а також свідки, які не раз бачили п’яними тих таки внутрішніх охоронців.

А ось якої думки щодо цього аполітичні спудеї:

– Лише торік нізащо відрахували десятьох наших однокурсників, але хіба тоді комусь було до них діло… Інше діло тепер – вибори на носі.