Сподіваються на державу

Напередодні Дня захисників Вітчизни актив Всеукраїнської спілки громадського об’єднання учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів скликав конференцію.

Сама назва об’єднання ветеранів промовисто говорить про тих, хто минулої суботи зібрався у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України. Це – фронтовики, що пройшли нелегкими шляхами Великої Вітчизняної війни, дорогами Афганістану та інших країн, де перебували наші співвітчизники, зокрема і миротворці, військовослужбовці та правоохоронці-пенсіонери. У цих людей багато проблем – в основному, соціального плану, пов’язаних здебільшого з невисокими пенсіями, невирішеними квартирними питаннями.

Про це ветерани із душевним болем говорили під час конференції. А іще вони обговорювали питання патріотичного виховання молоді на традиціях, закладених цілими поколіннями фронтовиків, учасників бойових дій, ветеранами Збройних сил і правоохоронних органів. І, звичайно, сивочолі вже люди сподіваються, що всі проблеми, якими вони переймаються, будуть розв’язані. Звичайно, за допомогою держави.

Інф. «ВК»