Санта Клаус гостюватиме 17 днів

Центр духовного відродження «Санта» разом із Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту започатковує міжнародний благодійний телерадіопроект «Фестиваль Санта Клауса в Україні», мистецько-спортивні заходи якого почнуться завтра в приміщенні Київського палацу культури імені С.Корольова.

Фестиваль триватиме 17 днів (по 10 січня 2006 р.), впродовж яких буде проведено 53 дитячих та 5 загальносуспільних благодійних заходів. Їх матимуть змогу відвідати понад 50 тисяч малюків і дорослих. Вистави тривалістю від години до півтори відбуватимуться тричі на день.

«Фестиваль Санта Клауса в Україні» – це перше різдвяне свято європейського рівня. Прикметно, що воно відбуватиметься на одному з найбільших концертних майданчиків української столиці. Саме там можна буде побачити унікальні повітряні конструкції і сценічні декорації, неперевершені світлотехнічні ефекти. Учасники цього незвичайного дійства найкращі виконавці та дитячі колективи з усіх регіонів України. Відвідувачі зможуть оцінити цікаві розважальні конкурси, новорічні сюрпризи і розіграші, а також виступи діячів культури, зірок спорту, артистів естради і цирку.

Усі охочі також мають можливість стати учасниками фестивалю – глядачами і вболівальниками творчих змагань і спортивних естафет, міжнародного фестивалю-конкурсу льодових скульптур на майдані перед Палацом культури, яскравого «Снігового шоу від Санта Клауса» та телевізійних зйомок нової дитячої телепрограми «Веселка  Санти», яка з’явиться на телеекранах України наступного 2006 року.


На згадку про участь у цьому яскравому новорічному дійстві кожен глядач (і дорослий, і малюк) отримає подарунок від Санта Клауса, – це найкращі зразки продукції відомих торговельних кондитерських фірм, що мають свої популярні бренди.