Пісня на полотні

Виявляється, співачка Анжеліка Рудницька в дитинстві мріяла стати художницею. Але музична кар’єра і тележурналістика взяли своє. Несподівано минулого року Анжеліка опинилася прикутою до ліжка. Борючись із болем та безвихіддю, почала активно шукати інші форми самореалізації. От тут-то й згадалися гаптовані роботи мами та бабусі.

Усе сталося само собою. Лежачи фактично весь час на спині, Анжеліка не могла працювати навіть за допомогою ноутбука. Єдине, що залишалося, – малювати і вишивати. Її перша (групова) виставка «Дотик ангела» відбулася менше ніж рік тому. І ось повноцінна персональна виставка «Радуйся!», яка відкрилася в Українському фонді культури. Тут можна побачити найповніше зібрання робіт Анжеліки Рудницької, представлене п’ятьма циклами, два з яких демонструється вперше.

– Я не можу працювати над своїми роботами, коли в мене поганий настрій – тоді мию посуд, – говорить Анжеліка. – В ці роботи завжди вкладаю найкраще та найоптимістичніше, що в мене є.

Ця виставка проходить у складний період для Анжеліки: кілька днів тому припинив вихід в ефір хіт-парад кліпів «Територія А». Незважаючи на це, вона вирішила назвати свою виставку «Радуйся!» (така ж назва трьох картин). Залишається тішитись тим, що в екс-ведучої з’явиться більше часу для вишивання.