Диверсія «Мосфільму»

Група «Друга ріка» випустила новий, третій  альбом – «Рекорди». Музиканти продовжують дотримуватися свого стилю  – романтика з інтелектуальним забарвленням.

Концепція нової роботи – це поєднання жорстких гітарних рифів із електронним звучанням. Група навмисне уникала можливих музичних аналогій, водночас створюючи гітарне полотно, що увібрало в себе останні тенденції сучасної рок-музики. Акцент – на ліризм та емоційну складову лідера групи Валерія Харчишина (вокал, труба). Запис здійснювали Олег Яшник та Віталій Телезін.

З відеокліпом на пісню «Так мало тут тебе», який мав вийти на екрани одночасно з релізом альбому «Рекорди», сталася велика прикрість – плівку засвітила студія «Мосфільм», яка і працювала над роликом. Найбільше учасники «Другої ріки» шкодують навіть не за тим, що доведеться передомовлятися з телеканалами про прокручування кліпу, а за гарними кадрами, яких не повторити: «Там були надзвичайні зйомки із каскадерами та іншими крутими задумками – нам дуже подобалося те, що виходило». Тепер група перезніматиме ролик заново, причому з цілковито новим сюжетом. «Цього разу будемо проявляти плівку, вочевидь, у Варшаві», – робить висновок із пригоди пан Харчишин.