Квітнева зачіска не для «гарсонів»


Класик стверджував, що в кожної людини мають бути прекрасними і думки, і одяг. І тим більше – зачіска. Від порядку на голові, вважають психологи, залежить і повага до себе, і погода в сім’ї, і успіхи на роботі, і рівень розвитку цивілізації. Ніколи «стрижені», «шаблони» і «нулі» не впроваджували щось тривке і правильне.

Відродження в Європі починалося з перуки. «Те, що нині відбувається в Україні, нагадує ту велику епоху. Люди стали заможнішими і навчилися цінувати красу. А якщо виникла потреба в талановитих і знаючих свою справу модельєрах-перукарях, то ми мусимо знайти їх у себе, а не користуватися послугами «заїжджих німців». Прибалтика має намір вкласти в українські салони класу «Люкс» і класу «А» понад 10 мільйонів доларів. Звичайно, відкриватимуться вони не для  наших фахівців. Українцям відводять ролі «гарсонів»... Але ні я, ні мої студенти бути «хлопчиками з віником і кавою» не бажаємо!» – переконаний ректор Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ) Михайло Поплавський.

Нещодавно відбулася презентація Української академії перукарської майстерності і декоративної косметики при КНУКіМ. Стильний корпус, просторі аудиторії, талановиті вчителі... Що ще потрібно для підготовки національної еліти в індустрії моди і fashion-бізнесу?  Ексклюзивне ліцензійне право Міжнародної корпорації PIVOT POINT Internetional для підготовки висококласних модельєрів-перукарів, стилістів-візажистів і дизайнерів зачіски. Його також отримали! Професура пройшла багаторівневу підготовку в міжнародних центрах індустрії моди у Франції, Італії, США, Німеччині і Росії. Натхнені творчою ідеєю, студенти КНУКіМ готуються здійснити справжню культурну революцію. А найспівучіший ректор України ладен піддатися на вмовляння і поміняти свій імідж.