Ольга Крюкова: не для всіх, а для кожного

На честь Дня Києва у палаці «Україна» відбувся сольний концерт Ольги Крюкової. Окрім українських, Ольга виконувала ще й російські, польські, французькі, англійські та навіть арабські пісні. А ще танцювала фламенко з іспанськими кастаньєтами, розважалася на гойдалці, змінювала вбрання. Концерт було проведено за підтримки Київського міського голови Олександра Омельченка та президента концерну «Київпідземшляхбуд», депутата Київради Дмитра Андрієвського.

Уже з перших хвилин концерту стало зрозумілим, що режисер-постановник шоу Василь Вовкун не даремно їсть свій хліб. Оплески у залі залунали, коли чарівниця у рожевій сукні з’явилася на верхній сходинці побудованої на сцені піраміди, оздобленої вуличними ліхтарями. Згори сипалися різнокольорові блискітки. Ольга запевнила слухачів, що співає не для всіх, а для кожного.

Організатори концерту, мабуть, враховуючи втому глядацької уваги наприкінці робочого дня, підготували кілька несподіванок. Чорнявий іспанець – король фламенко Рікардо Кастро – вистукував підборами таку музику, що навіть оркестр сором’язливо замовчав. А після фламенко дует українських танцюристів виконав «Кармен» із безліччю акробатичних трюків. Проспівав відомі французькі пісні привабливий молодий співак із Франції Філіпп Ванклес. Почастував він публіку і власними піснями, досі невідомими в Україні, які прозвучали із щирим почуттям.

Запалила глядацький зал і латиноамериканська пристрасть усім відомої «Кукарени», і поява чудовиськ на ходулях у спалахах феєрверків. Співачка отримала стільки квітів, що вони могли б закрити собою всю сцену. А Київський міський голова відзначив Ольгу найвищою нагородою міста «Знаком пошани» і передав із заступником голови КМДА Іваном Данькевичем у дарунок наручний годинник.