Подяка за небайдужість

Наприкінці минулого року з ініціативи Українського фонду миру, Громадянського парламенту жінок України, Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива» та Київського благодійного фонду «Джерела» була організована акція «Збережи життя дитини». Покликана вона була зібрати кошти на лікування дітей від онкогематології та злоякісної ниркової недостатності, якими в Україні опікується спеціалізований медичний заклад «Охматдит».

Долучилася до цієї благородної акції й редакція нашої газети. І безпосередньо дзвінками співробітників, і матеріалами, що розповідали про хід акції, дітей, які потребують допомоги, та про проблеми самого «Охматдиту». Найголовнішим результатом спільних дій стала постанова уряду про виділення із державного бюджету спеціалізованій дитячій клініці 5 мільйонів гривень. До них додадуться й кошти, зібрані під час акції.

Організатори, підбивши підсумки першого етапу акції, відзначили підприємства, організації, установи та ЗМІ, що взяли в ній активну участь. Подяки Українського фонду миру, Громадянського парламенту жінок України, Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива» та Київського благодійного фонду «Джерела» за щедрість душі, безкорисливу доброчинну діяльність і небайдужість до справи охорони здоров’я дітей нашої країни удостоївся й головний редактор «Вечірнього Києва» Олександр Балабко та колектив редакції газети.