«Наша Україна – Наш Київ – Я!»

Фінал конкурсу під такою назвою, організованого Київським міським благодійним фондом «Рідна оселя», який очолює народний депутат України Володимир Бондаренко, за сприяння Київського міського голови Олександра Омельченка, Головного управління освіти й науки КМДА, підтримки депутатів фракції «Наша Україна» у Верховній та міській радах, став визначною подією навіть попри десятки фестивалів та олімпіад напередодні іменин нашої столиці.

Найперше тому, що проводиться він утретє й має на меті виявлення здібностей до мистецтва в учнів початкових класів середніх навчальних закладів Києва. Надійшло понад дві тисячі робіт, і журі довелося неабияк потрудитися, аби обрати сто найкращих.

Привітати переможців, їхніх батьків та вчителів до Київського міського палацу дітей та юнацтва прийшли Володимир Бондаренко, заступник Київського міського голови Володимир Яловий, перший заступник КМДА, керівник фракції блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» в Київраді Валерій Борисов, заступник начальника Головного управління освіти й науки столиці Василь Герасименко, депутати Київради Віктор Тищенко і Віталій Сташук.

Володимир Яловий передав вітання від Київського міського голови і подякував спонсорам – поліграфічній фірмі «Гамма-Принт», концерну «Підземшляхбуд», Київському інституту бізнесу і технологій, ВАТ «Завод сантехнічних заготовок», комп’ютерній фірмі «ДІАВЕСТ», ЗАТ «Оболонь», заводу електрозварювального устаткування імені Патона і транспортному підприємству ПП «Чернусь» – за фінансове забезпечення конкурсу.

(Закінчення на 7-й стор.).