Мадонна співатиме під вибухи

Мадонна обіцяє, що концерти в рамках її нового турне, яке щойно розпочалося,  стануть найбільш яскравими за всю її кар’єру.

Буде неочікувана хореографія, постановка, а також – максимальна політизованість шоу. Зокрема, на концерті можна побачити Мадонну на електричному стільці, а також зображення на великих екранах сцени реальних людей, убитих в Іраку. Буде також і парад вагітних жінок. Найяскравішим моментом шоу стане політична антивоєнна заява у вигляді композиції «Американське життя». Під час виконання пісні буде чути (в звуковій інтерпретації)  вибухи бомб.

Звісно, така екстремальна творчість подобається не всім. Мадонні довелося відмінити три концерти в Ізраїлі через листи з погрозами на свою адресу, а  також на адресу своїх дітей – семирічної Лурдес та трьохлітнього Рокко. Співачка впевнена, що листи надіслали представники екстремістських палестинських угруповань.

«Погрози дуже страшні, але Мадонна – сильна жінка і злякалася лише за своїх дітей, а не за себе, – розповідає директор лос-анджелеського офісу артистки, – спочатку вона вирішила довіритися охороні, але потім вирішила не ризикувати».

Концерти Мадонни в Ізраїлі мали відбутися в першій половині вересня. Тепер, вочевидь, турне завершиться в серпні в Парижі.