Що розповість родимка

З давніх-давен європейці вважали родимки і родимі плями диявольськими мітками. За часів інквізиції сотні жінок за це поплатилися життям. Але на початку XVIII століття ставлення до родимок кардинально змінилося. Завдяки вигадникам-французам поширилось повір’я, начебто обличчя Венери прикрашала родимка. Що тоді почалося! Щасливі хизувалися «породою», а нещасливі, ті жінки й чоловіки, яких богиня кохання не обдарувала своїм знаком, почали ставити собі штучні «мушки». Навіть вигадали «мушкову» абетку. Приміром, якщо шляхетна дама доторкнеться віялом до мушки на губі – знайте, пані хочуть цілуватися, а відмахнеться від мушки над повікою: «Забирайтесь геть! Не хочу вас бачити!» Мода на мушки минула, але придивіться до коханої людини і ви дізнаєтесь, що означає родимка на обличчі, на долоні, на спині…

Жінки


Обличчя і шия. На правій брові – ранній і щасливий шлюб, на лівій – навпаки. Цяточка в куточку ока свідчить про спокійний і врівноважений характер. На щоках: на правій – бурхливі любовні переживання, на лівій – свідчить, що на шляху до успіху вас чекає ціла купа неприємностей. Родимка на носі віщує, що в кожній справі на вас чекає успіх. На губах – ознака веселого, а на шиї – легковажного характеру.

На грудях. З правого боку – в особи, яка кидаєтеся з однієї крайності в іншу і все її життя складається зі злетів і падінь, а родима пляма з лівого боку буває в людини великодушної.

Цятка на талії – характерна ознака того, що ви матимете багато дітей (що більше родимок і що виразніші вони – то більше донечок – синочків і онуків).

Руки. Родимки на плечах обіцяють велику фінансову удачу (за винятком тих, у кого вони лише на лівому плечі). Темні плями на зап’ястях – запорука успіху, щастя, багатства. Якщо родимки і цятки на руках, вони свідчать про приховані таланти і обдаровання.

Ноги. На стегнах – видають сексапільну жінку, а на щиколотці – незалежну, енергійну, працьовиту.

Чоловіки

Голова і шия. Якщо родимка на чолі з правого боку – вона приносить славу, посередині – любов, зліва – горе від розуму. Цятки на вухах бувають в осіб безтурботних, а на підборідді – у тих, хто вміє за себе постояти і кого поважають. Родимки на щелепі – ознака поганого стану здоров’я або ж безладного життя (особливо це характерно для тих, у кого родимі плями зліва). Якщо родимка на шиї і збоку – на таку людину чекає нелегке життя. А якщо попереду – можна сподіватися на запаморочливу кар’єру.
Якщо родимка на плечах – перед вами тяглова коняка, якій нічого не дається просто.

Тулуб. На ребрах з правого боку – у чоловіків нерішучих, зліва – у компанійських, веселих і з почуттям гумору. На спині – у відкритої і чесної людини, яка ніколи не гратиме в мовчанку, не ховатиме грошей у заначку і на все буде дивитися крізь пальці.
Родимки на ногах свідчать про нерішучість і неспроможність доводити справу до кінця, а на сідницях часто виказують нероб. Цятки на обох ступнях характерні для людини непосидющої. Якщо тільки на правій – ваші мрії побачити світ ніколи не здійсняться, а лише на лівій бувають у дотепників, винахідників, артистів і мрійників.

На статевих органах. У галантної шляхетної людини з гарними манерами. Він – любитель кохання, а не тільки сексу (хоча в останньому також не останній). З таким чоловіком буде щасливий шлюб, хоча й без достатку. Якщо родимка в паху з правого боку – вона вказує на багатство і славу, але й на схильність до хвороб, зліва – лише на хвороби й жодних достатків.

 

* * *

Звичайно, наша доля, наше щастя залежать більшою мірою не від родимок, але ж, погодьтеся, в цьому щось таки є.