Транспорт не заважатиме

Розпорядженням столичної влади на час масових заходів з нагоди святкування Дня Києва запроваджуються певні обмеження для руху транспорту.

29-30 травня з 16.00 до 23.00 рух усіх видів транспорту перекривається на Європейській площі. На Хрещатику в ці дні транспорт не ходитиме з 9.00 до 23.00.

29 травня з 11.00 до 23.00 закривається рух трамваїв на Контрактовій площі. З 11.00 до 13.00 перекривається рух за маршрутом велопробігу на майдані Незалежності, Хрещатику, Червоноармійській, площі Льва Толстого.

30 травня з 12.00 до закінчення заходів на НСК «Олімпійський» перекривається рух усіх видів транспорту на вул. Мечникова (від Кловського узвозу до вул. Шовковичної), бульв. Лесі Українки (від вул. І. Кудрі до вул. Еспланадної), вулицях Щорса, Горького, Саксаганського та Жилянській. З 9.45 до 10.45 під час легкоатлетичного «Пробігу під каштанами» рух транспорту заборонено на ділянці від Хрещатика через вул. Червоноармійську, пл. Льва Толстого до вул. Димитрова. З 10.00 до 14.00 перекривається рух усіх видів транспорту на вулицях Блакитного, Генерала Родимцева, Голосіївській, Саперно-Слобідській, Стратегічному шосе, вул. Великій Китаївській, просп. Науки.

Заборонено паркування на всіх вулицях, де проводитимуться загальноміські культурно-масові та спортивні заходи. Після їх закінчення заходів у разі необхідності обмежуватиметься вхід до станцій метро з метою безпечного їх заповнення.«Київпастрансу» доручено виділити додаткові автобуси, тролейбуси і трамваї для перевезення пасажирів до місць проведення масових заходів.