Одна родина за столом...

«Барви родинного кола» – так називалося свято сім’ї, що відбулося в Дарницькому районі.

Відділ у справах сім’ї та молоді Дарницької райдержадміністрації запросив на гостини до кафе «Нова земля» кращі родини району. Здавалося, що за столом зібралася одна велика, шанована родина. Ці люди, мов святиню, бережуть сімейні цінності, добрі традиції і передають їх із покоління в покоління.

62 роки йдуть по життю разом Павло Максимович та Ганна Василівна Пінчуки. Їхнє кохання народилося у фронтові роки, разом воювали, а додому повернулися з нагородами, вже одруженими. Ганна Василівна розкриває секрети сімейного щастя – взаємоповага, розуміння одне одного та безмежне терпіння. Ці далеко немолоді люди бережно несли кохання через все нелегке життя. Вони так зворушливо танцювали вальс, що здавалося, ніби щойно побралися. А Людмила та Павло Баранови нещодавно відзначили 55 років подружнього життя. До речі, історію їхнього кохання можна прочитати в книзі глави сім’ї Павла Баранова «Все починалося в Ленінграді», а також спогади про війну.

Надія Примак одна з найкращих матерів Дарниці. В її родині зростає 11 діток. А лікарі швидкої допомоги Ольга Василівна та Іван Костянтинович Рябови мають шестеро доньок і сина. Ця родина є династією медиків. Всі Рябови носять білий халат – одні лікують, інші навчаються в медуніверситеті.

Були на цьому чудовому святі і подружжя, для яких ще все життя попереду, адже лише рік тому побралися. Валентина та Сергій Дьомухіни, родині яких виповнилося піввіку, передали молодим Вікторії та Євгену Уніченкам символічну свічку кохання, і побажали всім молодим, аби їхній сімейний вогник ніколи не згас і горів довго-довго.

Теплими словами привітав родини заступник голови Дарницької райдержадміністрації Геннадій Сінцов, у подарунок всі отримали теплі пледи і, звичайно ж, квіти. А ще хороші пісні та музику від колективу «Струни райдуги» та обдарованої молоді.