Який же Новий рік без телевізора...

Іван Васильович НЕЩАДІН із Дніпровського району майже шість десятиліть читає і передплачує «Вечірній Київ», тому й звернувся зі своєю проблемою до редакції, аби ми допомогли. У травні цього року наш давній прихильник придбав собі новий телевізор «Рейнфорд», виготовлений на заводі у Дніпропетровську. На жаль, його екран погас уже в листопаді. Чоловік звернувся до майстрів із ТОВ «Равіс». 18 листопада вони забрали телевізор. Пішов уже другий місяць з того часу, а на запитання пенсіонера, коли ж нарешті повернуть справний аппарат, по телефону відповідають, що його ще не полагодили.
Директор із розвитку ТОВ «Равіс» Володимир Вадимович ШАПОВАЛ пояснив таку тривалу затримку з ремонтом телевізора відсутністю потрібних деталей і необхідністю замовлення їх та доставки із Дніпропетровського заводу, дві з яких надіслали, а ще двох у майстерні чекають. Проте директор пообіцяв, що до Нового року телевізор у робочому стані обов’язково буде доставлений клієнтові. Хочемо сподіватися, що представник ТОВ свого слова дотримає і наш читач зможе подивитися новорічні та різдвяні передачі.  
Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.