Нова оселя для дошкільнят

У Шевченківському районі столиці, де майданчиків під забудову нових мікрорайонів фактично нема, а непотрібні колись дитсадки продані й перепрофільовані, проблема з дошкільними дитячими закладами постала особливо гостро.

Допомогли акціонери промислово-інвестиційного банку «Промінвестбанк», спорудивши власним коштом на вулиці Златоустівській і урочисто відкривши на День Святого Миколая триповерховий будинок дитячих мрій для 75 дітей із басейном, медичним, логопедичним і лікувально-гімнастичним кабінетами, музичною та спортивною залами. Легко там і працюватиметься, бо харчоблок і пральня обладнані найсучаснішою технікою.
За гарної погоди та й узимку малюки розважатимуться на чудових ігрових майданчиках, загартовуватимуться – на спортивному, а у спеку гратимуться під спеціальним навісом. На це дитяче диво банк витратив 10 з половиною мільйонів гривень. Спонсорські організації допомогли із придбанням меблів на 171 тисячу гривень.
Очільник цього банку Герой України Володимир Матвієнко сказав, що важливість вкладення коштів у дитинство мають розуміти і держава, і бізнесмени, бо інакше у нашої країни не буде майбутнього. За такий дарунок малечі Володимиру Матвієнку подякували голова Шевченківського району Віктор Пилипишин і начальник ГУОН столиці Лілія Гриневич.