Природний спалювач жиру

Надлишкова маса тіла зазвичай є ознакою порушення фізіологічних і біохімічних процесів у організмі. Позбутися її допоможе природний спалювач жиру – яблучний оцет. Його слід вживати (2-3 ч. л. на склянку води) в два прийоми: по півсклянки за 0,5 год. до їди і безпосередньо перед їдою, а також – на ніч (1-2 ч. л. на склянку води).

Якщо яблучний оцет приймати регулярно, то поступово маса тіла зменшуватиметься. Важливо  не пропускати жодного прийому.
Окрім регулярного  вживання яблучного оцту важливо дотримуватися і деяких інших рекомендацій. Приміром, впродовж перших 2-4 тижнів повністю відмовтеся від алкоголю в будь-якому вигляді. Різко обмежте споживання хліба. Не варто споживати гарячої їжі – вона миттєво засвоюється організмом. Намагайтеся харчуватися так, щоб з’їдати найкалорійніші продукти в останню чергу. Прагніть рухатися хоча б трохи більше, аніж зазвичай. У разі захворювань травного тракту дозу яблучного оцту рекомендується знизити до 1 ч. л.
Хворим на виразкову хворобу шлунка та дванадцятипалої кишки лікування яблучним оцтом не рекомендують.
Під час нормалізації ваги за допомогою  яблучного оцту не завадить  також  вранці з’їдати по десять ягід горобини або ж пити чай з неї. Горобина виводить надлишки води з організму, нормалізує порушений обмін речовин. Чай з горобини лікує печінку і нирки, знижує рівень холестерину в крові.
Чай з горобини  готують так: одну столову ложку ягід горобини залити склянкою окропу, настояти годину. Випити протягом дня.
 Горобина зберігає енергію в організмі,  стимулює його захисні сили.