Лама колекціонує чоловіків

Продюсер співачки Лами Віталій Телезін зізнається, що під час запису дебютного альбому «Мені так треба» вона часто плакала. Але без сліз
у шоу-бізнесі не буває гарних результатів, – запевняє сама Наталя Дзеньків. Каже, що своєю творчістю планує змінити ставлення до поп-музики в Україні.

– Попсою може бути й рок, але, перш за все, хороша поп-музика – це висока якість, – розмірковує Лама. – Скажімо, мої батьки були великими прихильниками італійської естради. Відповідно, я зростала на музиці Тото Кутуньо, Пупо та інших чудових виконавців. Це позначилося на моєму музичному смаку.
– А що слухаєте зараз?
– Імпонують такі гурти, як «Maroon 5», «Depeche Mode», «A-Нa», «Queen»… Я меломанка, тож перераховувати можна довго.
– А де вам легше працювати – на сцені чи у студії?
– Усе залежить від атмосфери. Мені пощастило – зі мною у команді справжні професіонали, тож проблем не виникає. Під час запису «Мені так треба» я працювала одразу із двома оркестрами. Було важко, але результат змусив забути про всі труднощі.
– Ви самі вважаєте себе екзотичною особистістю?
– Для української музичної сцени – так, цілком.
– Режиму дня дотримуєтеся?
– Я завжди була проти будь-яких режимів. Головне – спати не менше восьми-дев’яти годин на добу. На жаль, зараз це мені вдається нечасто.
– Любите зніматися у власних відеокліпах?
– Камера, що працює, ніколи не створює для мене дискомфорту, хоча акторської майстерності я ніколи не вчилася. Мабуть, природність у кадрі – якість, що дається людині від народження.
– Що підіймає вам настрій?
– Дитяча усмішка.
– Часто відчуваєте, ніби літаєте, наче богиня Lama?
– Іноді здається, що все моє життя і творчість – це політ. Звісно, без падінь не обійтися, але спілкування із друзями, енергія, яку я відчуваю від глядачів під час концертів, та й просто погожий сонячний день розправляють крила і дарують відчуття польоту.
– А що ви колекціонуєте?
– Чоловіків.