Англія проти Португалії.

На тлі російських надій

Сьогодні відбудуться завершальні матчі в чотирьох євролігових квартетах. І лише в одному з них, шкода – саме в «нашому», команди з’ясували все завчасно.

Група «Е»: «Ліон» (Франція) – 13 очок, «Реал» (Іспанія) – 10, «Стяуа» (Румунія) – 4, «ДИНАМО» – 1.
 Обидва фаворити, як і прогнозувалося, вийшли з групи, а путівка до Кубка УЄФА дісталася румунам. Відтак матчі «Динамо» – «Реал» і «Ліон» – «Стяуа» матимуть лише престижну та бонусну вагу.
Група «G»: «Арсенал» (Англія), «Порту» (Португалія) – по 10 очок, ЦСКА (Росія) – 8, «Гамбург» (Німеччина) – жодного.
Нічия в португальському протистоянні лідерів може звести нанівець навіть ефект від очікуваного виграшу росіян у Німеччині. За такого розвитку подій армійці задовольняться хіба що менш цінною перепусткою до 1/16 фіналу другого за престижністю континентального турніру. Звісно, якщо не спроможуться на справжній розгром аутсайдера на його полі.
Група «Н»: «Мілан» (Італія) – 10 очок, АЄК (Греція) – 7, «Лілль» (Франція) – 6, «Андерлехт» (Бельгія) – 3.
Французи вже однією ногою в Кубкові УЄФА, але марять і дивом у вигляді гостьової перемоги над «Міланом». Однак і цього може бути мало для загального успіху, якщо паралельно бельгійці не відберуть очки в рідних стінах у греків. Єдиний, хто зовсім спокійний на фінішній прямій, – «Мілан». Італійський гранд уже в наступному раунді. Так і мало бути.
Група «F»: «Селтик» (Шотландія), «Манчестер Юнайтед» (Англія) – по 9 очок, «Бенфіка» (Португалія) – 7, «Копенгаген» (Данія) – 4.
Якщо португальці не виграють в Манчестері, то британці вирушать далі дуетом незалежно від того, як «Селтик» зіграє в Данії. Але в разі перемоги «Бенфіки» саме манкуніанці стануть «третіми зайвими», бо мають гірший стрілецький розклад у двобої з шотландцями. Тож скандинавські гостини для «Селтика» є прогулянкою – і не більше.