Вісім мільйонів для «Родичів»

11 грудня на Першому Національному телеканалі стартує комедійний серіал «Родичі». У центрі 26-хвилинних серій – життя звичайної київської родини. Поки що відзнято дванадцять серій, а у планах – 250.

Серіал виходитиме на екран чотири рази на тиждень, о 20.30, з повторними показами вдень. За сюжетом українська родина на прізвище Добрі виграє у лотерею вісім мільйонів гривень. Одразу ж на порозі їхньої квартири з’являються численні родичі, яким потрібні гроші. Усі рішення Добрі приймають тільки на сімейній раді. Тож серіал, крім того що додаватиме позитивних емоцій, може бути корисним порадником і у вирішенні власних домашніх проблем.
Мати – Марія Миколаївна – відкриває елітний ветеринарний салон. До нього будуть приходити і відомі люди, тож у «Родичах» побачимо Костянтина Стогнія, співачку Ганну Сєдокову, Бориса Бурду та інших vip-персон.  Чоловік Марії – Петро Петрович – намагається стати чемпіоном світу з радіоспорту. Донька Катерина мріє про кар’єру фотомоделі, а син Сашко – стати фотографом і дизайнером. Незважаючи на несподіване багатство, традиційними стравами у родині Добрих залишаються банани й вода. Кожна серія «Родичів» – це окрема історія. Серіал правдиво демонструє сучасний побут українців і тому буде близький кожному.
Режисер «Родичів» Ігор Забара каже, що головна ідея серіалу  – на прикладі родини Добрих переконати глядачів, що не гроші псують людей, а ставлення людей до грошей.
Акторський склад «Родичів» – це як молоді, так і досвідчені українські актори:  Микола Бутковський, Ірина Мельник, Євген Шах, Анастасія Фурса, Євген Мазур. Під час кастингу на одну роль претендувало понад сорок акторів. Загалом знімальна група з 60 чоловік знімала кожну серію два дні.
Продюсер «Родичів» – Перший Національний телеканал. Ведуться переговори щодо показу серіалу в Польщі.