Тролейбус ходитиме Жилянською

За повідомленням «Київпастрансу», досягнуто домовленості з виробничим кооперативом «Контакт-90» про будівництво тролейбусної лінії по вулиці Жилянській.

Сума договору становить 3,893 млн. гривень. Будівельні роботи планується провести до 2007 року. Тролейбус з центру міста курсуватиме по Саксаганського, в центр – по Жилянській. До пуску лінії комунальне підприємство «Підрядне спеціалізоване дорожнє ремонтно-будівельне управління» має капітально відремонтувати вулицю Жилянську і тротуари вздовж неї.

Трамвай тимчасово зупинено

За ІнформацІЄю заступника голови КМДА Дениса Басса, «Київпастранс» одержав дозвіл з півночі 28 жовтня до п’ятої ранку 30 жовтня закрити трамвайний рух по Харківському шляхопроводу. «Це пов’язано з капітальним ремонтом шляхопроводу, під час якого здійснюється і перевлаштування трамвайної колії. Щоб уникнути у цей період особливих незручностей для пасажирів, а також водіїв, столична влада зобов’язала «Київпастранс» організувати додаткові автобусні маршрути і попросила міліцію виставити пости ДАІ на перехресті вул.Привокзальної з Харківським шосе», – сказав Денис Якович.