Тому запізнюється невідкладна допомога

Медичні працівники пункту невідкладної медичної допомоги поліклініки № 2 Голосіївського району (Якубовського, 6) у своєму листі-зверненні просять дуже міського голову допомогти у вирішенні їхніх проблем.

«Наш пункт невідкладної допомоги протягом восьми років працює зі значним перевантаженням. Кількість прикріпленого населення вдвічі перевищує норматив,  бо на обслуговуванні ще й одинадцять університетських гуртожитків. Натомість лікарських бригад менше, ніж передбачено:  півтори замість необхідних трьох  добових бригад.

Але й цим не обмежуються складнощі нашої роботи. Село Новосілки на відстані восьми кілометрів від пункту невідкладної медичної допомоги. На кожен виклик  туди бригада витрачає майже півтори години, тож трапляються запізнення на інші невідкладні виклики, маємо скарги від пацієнтів. Постійне фізичне та психологічне перевантаження призводить до виснаження медичних працівників. Тому штат нашого пункту невідкладної медичної допомоги завжди не укомплектований, що також збільшує навантаження на працюючих медиків.

У зв’язку з такими обставинами колектив просить посприяти у поліпшенні умов нашої праці та її оплати. Також наполягаємо на перегляді рішення про прикріплення до пункту невідкладної медичної допомоги поліклініки № 2 Голосіївського району мешканців села Новосілки Києво-Святошинського району.

М.Бугера, В.Корнійчук, Л.Яшина та ще 12 медпрацівників