Вірнопідданий Терпсихори

Здавалося б, подія  не така вже й вагома. Але не для керівника ансамблю Григорія Мішури, бо  він його створив і працював із нашими дітками  так творчо й наполегливо, що вони за доволі короткий час не лише опанували ази хореографії, а й визнані колективом високої танцювальної майстерності. Підтвердження цьому – цьогорічне звання лауреата міжнародного фестивалю бальних танців, що проходив у Польщі.

Свій талант молодий хореограф із дитинства гартував у багатьох конкурсних перемогах, першу з яких здобув у десятирічному віці на міській олімпіаді бальних танців. А потім було міжнародне визнання.

Оскільки знає смак перемог сам, на них із самого початку створення «Темпу» націлював і своїх вихованців, наших діток. І успіх не забарився: після польського лауреатства малі танцюристи прагнуть нових перемог. Віримо, що з таким наставником вони в них будуть.

Напевне хтось із вихованців Григорія Мішури повторить і його творчий шлях. Із дитинства ставши вірнопідданим Терпсихори, він закінчив столичний університет культури й мистецтва й створив власний танцювальний колектив, аби в ньому витанцьовували свою долю і його послідовники.

Вікторія Маховик, Ольга Ковиляєва