На Каспій – з двома дебютантами і з експериментальними планами

Матч у Баку стане найпершим у безпосередній підготовці «жовто-блакитних» до мундіаля. Саме тому Блохін задекларував експерименти зі складом. Очікується, що проти азербайджанців зіграють двоє новачків – донецький воротар Шуст і харківський оборонець Кучер. Але крім них до тренувального табору викликано й кількох футболістів, які давно не виступали в національній команді. Мова про Свидерського, захисника з «Арсенала», а також про напівоборонців Калиниченка з російського «Спартака» та Серебренникова з бельгійського «Шарлеруа». За словами головного тренера, вирушить на Каспій і Шевченко, проте його участь у спарингу під питанням.

От який вигляд має попередня заявка вітчизняної збірної: воротарі – Кернозенко, Шуст, оборонці – Ващук, Єзерський, Кучер, Несмачний, Русол, Свидерський, Федоров, напівоборонці – Гусєв, Гусин, Калиниченко, Назаренко, Ребров, Ротань, Серебренников, Тимощук, Шелаєв, нападники – Бєлик, Воробей, Воронін, Шевченко.

КУБОК УЄФА. «ШАХТАР» (Україна) – «Лілль» (Франція) – 0:0, «Севілья» (Іспанія) – «Локомотив» (Росія) – 2:0. До 1/8 фіналу вийшли «Лілль» і «Севілья».