Син – олімпійський чемпіон

Незвичайна історія сталася під час нинішньої зимової олімпіади в Турині. Призер змагань – американський чемпіон із фристайлу Тобі Доусон, можливо, знайде свого батька, повідомляє Утро.ru.


Двадцятисемирічний спортсмен народився в Південній Кореї і був усиновлений у трирічному віці. Його прийомні батьки – лижники зі США. Але відшукався й біологічний батько Доусона – п’ятдесятидворічний Кім Чжи Су. Він загубив свого сина 1981 року на базарі в портовому місті Пусані. Усі спроби знайти дитину успіхом не увінчалися. «Доусон дуже схожий на мого хлопчика. Я був вражений, коли побачив його на телеекрані», – заявив Чжи Су.

Сам Доусон поки налаштований скептично: «Я багато разів намагався знайти своїх батьків. Навіть їздив в Корею. Проблема в тому, що вже кілька разів різні люди намагалися переконати мене, що я їхній син, однак це була неправда». На фотографіях, опублікованих на сторінках корейських газет, Кім Чжи Су, його другий син і Доусон (перший син) справді дуже схожі одне на одного. Вирішити питання допоможе аналіз ДНК.